Iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de in, căpșune și afine proaspete
No Reviews
Ingrediente
Pentru câte persoane gătești?
150g Iaurt 2% grăsime | |
30g Fulgi de ovăz fără zahăr | |
5g Semințe de in | |
50g Căpșune | |
50g Afine |
Informații nutriționale
267,3 Kcal
Calorii / porție
11,6 g
Proteine
7,5 g
Lipide
38,3 g
Carbohidrați
8,2 g
Fibre
Mod de preparare
1.
Se spală căpșunele și bacele de afine. Căpșunele se taie felii
Pas finalizat
2.
Într-un bol se adaugă iaurtul, apoi fulgii de ovăz, semințele de in (pot fi hidratate în prealabil și mărunțite)
Pas finalizat
3.
La final se adaugă căpșunele felii și afinele
Pas finalizat
Lasă un răspuns