Supersalată proteică cu fasole roșie red kidney, baby spanac și ton

15 minute

ușor

1 porție

No Reviews

Ingrediente

Pentru câte persoane gătești?
120g Fasole roșie red kidney din conservă
80g Ton în suc propriu din conservă
70g Ceapă roșie
50g Ardei gras verde
50g Baby spanac
15g Suc de lămâie
7.5g Ulei de măsline extravigin
Condimente (opțional)
Sare
Piper negru proaspăt măcinat
71.5g Pâine bio de secară cu semințe de floarea soarelui
Informații nutriționale
247 Kcal Calorii / porție
27,8 g Proteine
7,9 g Lipide
16,2 g Carbohidrați
7,5 g Fibre

Mod de preparare

1.
Se spală fasolea roșie din conservă în câteva ape și se pune într-un bol
Pas finalizat
2.
Se adaugă peste fasolea spălată tonul în suc propriu din conserva și ceapă roșie tocată fin, ardeiul gras tăiat cubulețe, un praf de sare, uleiul de măsline extravirgin și sucul de lămâie proaspăt stors. Se amestecă bine
Pas finalizat
3.
Opțional se poate consuma o felie de pâine suculentă, bio de secară cu semințe de floarea soarelui
Pâine: 137,2 kcal; 4,1 g proteine; 2,6 g lipide; 24,3 g carbohidrați; 7,9 g fibre
Pas finalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!