Frittata cu sparanghel, broccoli și roșii cherry
No Reviews
Ingrediente
Pentru câte persoane gătești?
2buc Ouă de găină | |
30g Sparanghel verde | |
30g Sparanghel alb | |
30g Broccoli | |
20g Brânză de capră |
Condimente (opțional)
Frunze de pătrunjel proaspăt | |
Piper negru proaspăt măcinat |
Informații nutriționale
236,3 Kcal
Calorii / porție
17,3 g
Proteine
15,3 g
Lipide
7,3 g
Carbohidrați
2,1 g
Fibre
Mod de preparare
1.
Se pune apă la fiert și se adaugă 1 linguriță de sare
Pas finalizat
2.
Când apa fierbe se blanșează broccoli, sparanghelul verde și sparanghelul alb timp de 3 minute în apă fiartă, apoi legumele se vor răci rapid într-un vas cu apă rece și gheață
Pas finalizat
3.
Într-un bol se bat ouăle cu un tel, apoi se adaugă un vârf de cuțit de sare de mare, piper negru proaspăt rășnit, legumele blanșate
Pas finalizat
4.
Se preîncălzește cuptorul la 180°C
Pas finalizat
5.
Se unge cu puțin unt vasul de sticlă termorezistentă, apoi se adaugă amestecul de ouă și legume blanșate, roșiile cherry tăiate jumătăși și feliile de brânză de capră
Pas finalizat
6.
Se coace frittata în cuptor pentru 15 minute
Pas finalizat
7.
Frittata se servește ornată cu frunze de pătrunjel tocate fin
Pas finalizat
Lasă un răspuns