Ouă poșate cu broccoli și roșii
No Reviews
Ingrediente
Pentru câte persoane gătești?
2buc Ouă de găină | |
80g Broccoli | |
50g Roșii | |
40g Pâine cu semințe de in |
Condimente (opțional)
Semințe de in | |
Sare | |
Fulgi de ardei iute | |
Piper negru proaspăt măcinat |
Informații nutriționale
249 Kcal
Calorii / porție
16,2 g
Proteine
10,4 g
Lipide
22,7 g
Carbohidrați
7 g
Fibre
Mod de preparare
1.
Se pune apă la fiert și când apa atinge 75°C se face un vârtej cu ajutorul unui tel
Pas finalizat
2.
Se adaugă în apă cele două ouă sparte în prealabil într-un bol și se așteaptă până se coagulează albușul, apoi se pun cu grijă într-o farfurie
Pas finalizat
3.
Broccoli se blanșează 3 minute și se răcește brusc în apă cu gheață
Pas finalizat
4.
Ouăle poșate se servesc cu broccoli, felii de roșii și pâine cu semințe de in
Pas finalizat
5.
Opțional se pot adăuga semințe de negrilică, fulgi de ardei iute și piper negru
Pas finalizat
Lasă un răspuns