Supersalată proteică cu fasole roșie red kidney, baby spanac și ton
No Reviews
Ingrediente
Pentru câte persoane gătești?
120g Fasole roșie red kidney din conservă | |
80g Ton în suc propriu din conservă | |
70g Ceapă roșie | |
50g Ardei gras verde | |
50g Baby spanac | |
15g Suc de lămâie | |
7.5g Ulei de măsline extravigin |
Condimente (opțional)
Sare | |
Piper negru proaspăt măcinat | |
71.5g Pâine bio de secară cu semințe de floarea soarelui |
Informații nutriționale
247 Kcal
Calorii / porție
27,8 g
Proteine
7,9 g
Lipide
16,2 g
Carbohidrați
7,5 g
Fibre
Mod de preparare
1.
Se spală fasolea roșie din conservă în câteva ape și se pune într-un bol
Pas finalizat
2.
Se adaugă peste fasolea spălată tonul în suc propriu din conserva și ceapă roșie tocată fin, ardeiul gras tăiat cubulețe, un praf de sare, uleiul de măsline extravirgin și sucul de lămâie proaspăt stors. Se amestecă bine
Pas finalizat
3.
Opțional se poate consuma o felie de pâine suculentă, bio de secară cu semințe de floarea soarelui
Pâine: 137,2 kcal; 4,1 g proteine; 2,6 g lipide; 24,3 g carbohidrați; 7,9 g fibre
Pas finalizat
Lasă un răspuns